imeaeb Sevgili arkadaşlar kaçtır doktora soracağım unutuyorum 3,5-4 aylık bebeklerin emme süresi ne olmalı? Yani bir meme reddi söz konusu bebeğimde ama acaba yeterli süre emiyor mu yoksa bunun cevabını bez sayısı mı verir bilgisi olan var mı?
arencansel imeaeb aynı durumdayız memeyle kavga ediyor doktorumuz normal geçecek dedi 10 dk emip bırakıyor günde 4 max 5 kere bez değiştiriyoruz
Bebegim38 imeaeb 3 ay 20 günlük kızım meme reddi çok yordu gerçekten. Emerken dikkati dağılıp kalkıyor. Bez sayısı 5-6 ama aşırı dolu olmuyor. 2-3 kez de kaka yapıyor. Bu ay çok az kilo aldı evdeki tartıyla da tartıyorum günlük ama mama da yemek istemiyor bakalım hayırlısı
imeaeb hry410_ Teşekkür ederim rahat 4-5 oluyor bez sayımız doyuyordur diye düşünüyorum ben de doğru sanırım? 😊
imeaeb arencansel Evet hatta bazen 10 dk emse şükrediyorum baya savaş halindeyiz evet bu aylarda çok oluyormuş o zaman bez sayımız yeterli diyebiliriz dimi çok şükür 😍
arencansel imeaeb bu ay en zor büyüme atak ayı haftası olduğu için olabildiğince temas ve güven vermeliyiz onlara geçecek inşallah az kaldı herşey normal dedi doktorumuz 😍
imeaeb Bebegim38 Aynıyız bari mama vereyim doysun diyorum bazen ama almıyor asla emerken sürekli çıkıp sağa sola bakma peşinde 😅 çok sinir bozucu gerçekten