Gunesaryamom Kızlar ty de çok viral olan isimli bebek cantalarindan alıp kullanan varmı içine neleri sigdirabiliyorsunuz merak ettim almayı düşünüyorum da artık anne bebek çantası ağır ve boşa yük oluyor
delirmeceler Gunesaryamom küçük çocuk sırt çantası içine bebeğinizin suluğu ve abur cuburlardan başka bişi sığdıramazsınız yada bana büyüğü denk gelmedi
MnkKrtl Gunesaryamom ben aldım çanta taşımak yük oluyor diye ama gerçekten çok küçük yaz için daha çok ideal kışlık kıyafetler kalın olunca yedek pek alınmıyor ama yazlık için denedim bi tulum bir bez bi paket ıslak mendil sığıyor birazcık yer kalıyor oraya sulukta koyabilirsiniz ama boyunun çok büyük olmaması lazım küçük pet şişe sığıyor
Bebegim_28 Gunesaryamom bir kaç ay önce aldım biraz küçük ama mesela kızımın suluğunu, kendi cüzdanımı birde bi takım kıyafet koyuyorum katlayıp sığıyor
Gunesaryamom delirmeceler himm anladım teşekkür ederim yani 1 bez ve yedek kıyafet suluk vs sigarmi diye düşünmüştüm çok kararsızım ya
Gunesaryamom MnkKrtl yaa birde pahalı fiyat performans ürünü değil o zamn başka model bakayım teşekkür ederim 😊😊