Vga16 Bebeği 6 aydan küçük olanlar oruç tutuyor musunuz? Bebeğim 4.5 aylık bugün tuttum ara ara tutmayı düşünüyorum
Beyzatlass Vga16 6 ay dan öncesine tutulması önerilmiyor yani tutma gibi de bir zorunluluğunuz yok dinimizde bir ısrar ya da zorlama yok emziriyorsunuz neticede mesela benim insülin direncim var normalde olsa asla aksatmam ama emzirirken yapamam bildiğiniz sanki iliğim sömürülüyo mutlaka bişeler yemem lazım
Bebegim_28 Vga16 ilk orucumda kızım tam 5 aylıktı çok şükür tutabildim.. Ama bu sizin bünyeniz ile alakalı bir durum. Mesela arkadaşımın bebeği 8 9 aylıktı ek gıda vs vardi ama tutamadı çok kötü oldu. Ama çok şükür bana sıkıntı olmamıştı. Kendinizi iyi hissediyorsanız tutabilirsiniz
passions Benimde aynı 4,5 aylık yarın tutmaya başlayacağım inşallah sadece anne sütü alıyo eğer onunla ilgili bi problem yaşamazsam bu ramazanı oruçlu geçirmek niyetindeyim💐
mihrakuss Bi hafta sonra 4 aylık olucaz ben tuttum bugün çok güzel geçti sütümde hiç azalmadı aksine daha çok şişti göğsüm bugün hepsini tutmayı düşünüyorum allahın izniyle🙏🏻🌸
berece Benim bebeğim 6 aylık oluyor 2 gün sonra. Bugün tuttum iftara kadar güzeldi bir kez de yoğurt verdim az bişey. Ama şimdi sütüm çok az mama da sevmiyor istemiyor yaptım içmedi de. Uykuya direniyor şimdi sanki aç gibi ya bilmiyorum:(
Vga16 Beyzatlass evet biliyorum zorunluluk yok ama tutmak da istiyorum ☺️ ama süt azalır mı azalmaz mı onu bilmiyorum işte
mmellissa Beyzatlass evet dinimiz müsadee ediyor ama sut yeterli geliyorsa tutmak en iyisi tuttum bugun havalar sıcak olmamasına rağmen sanki temmuz ayında tutuyormuşum gibi susadım bebeğim aç kalmadığı surece tutucam inşallah
Vga16 Bebegim_28 bugün hiç acıkmadım nerdeyse güzel geçti, benim korkum süt azalması yoksa her türlü tutarım da
Beyzatlass Vga16 Allah kabul etsin canım naçizane benim fikrim belki sağım yaparsanız beyne uyarı verdiğiniz için süt üretimi azalmaz
passions Vga16 deneyin sütünüzün azaldığını hissederseniz ya da bebeğinizin aç kaldığını o zaman tutmayabilirsiniz zaten emziren anneler için dinimiz kolaylık sağlıyo hamd olsun. Bebeğinizi bundan mahrum bırakmayın tabi kii. Bende deneyeceğim umarım bir problem yaşamam ama eğer yaşarsam malesef tutamayacağım
kader03 Bende tuttum bugün öğleden sonraya kadar herşey çok güzeldi ama 4 gibi sütüm bitti iftardan sonra gayet doydu tutmayı düşünüyorum Allah izin verirse ek gıda yok sadece emiyor 5 ay 26 günlük oğlum
Beyzatlass mmellissa Allah kabul etsin canım tutabilene saygım sonsuz bende seneye inşallah tekrardan başlarım