Nobodyyy111 Kızlar bebem 7 buçuk aylık genelde sakindir ama bir anda mızmızlığı tutabiliyor gün içinde. Bırakabileceğim kimse de yok yakınımda . Teravihe gidilmez dimi giden var mı?
Deletedmom_106 Nobodyyy111 o kalabalığa 7 aylık bebekle gidilir mi bilmiyorum. Ben gitmem. Her yer salgın hastalık . Evde kılın bnce
mutlubebek391_ Nobodyyy111 esim imam ben koyde oturuyorum geçen sene çok fazla kalabalık değil gideyim dedim bebegim yüksek sesten korktu çok agladi eve geldim bende bebeğiniz korkablr diye düşünüyorum 😊
Meri-Mel Nobodyyy111 16 aylık kızımla aynı şeyi düşünmem😃☺️ en azından bir gün gitmek istiyorum ama yürüyor ve kadın bölümleri üstte ya çok korkuyorum ben de bide bizimki dışarda sakin evde tam bir çılgın kestiremiyorum😁😃
hayalperest2310 Nobodyyy111 valla bunu düşünecek kadar uysal bir bebeğiniz varsa çok şanslısınız ben namazımın farzını zor kılıyorum bebeğim 11 aylık
Nobodyyy111 Deletedmom_106 evet doğru ama bir çok kalabılığa girdik bu zamana kadar şükür bir şey olmadı. Ben ağlayıp korkmasından daha çok endişeliyim. Bir kerelik de olsa gitmek isterdim
Nobodyyy111 Meri-Mel hareketi olan bebekle daha zor çünkü peşinden koşmak gerekiyor dediğin gibi tehlikeli olabilir😓 benim kızım sadece oturuyo şu an 😬
Nobodyyy111 hayalperest2310 elhamdulillah uysaldır kızım kalabalıktan da korkmaz namaz kılarken bana dikkat kesilip izliyor ama teravih de çok uzun bir namaz o kadar dayanabilir mi bilmiyorum
Synmannesi Nobodyyy111 bence dene.canım o ses ona huzur verir belki uslu durur bence durmazsa eve gidersin
Nobodyyy111 Synmannesi teşekkürler bir hafta geçsin kalabalık azalsın 1 kere de olsa denemek istiyorum
sibelllllllll Nobodyyy111 erken git kapıya yakın olan yere otur yada merdiven baktın cocuk duruyor kilarsin baktın durmuyor gelirsin eve
Nobodyyy111 sibelllllllll erken gidebileceğimi sanmıyorum iftarı yap sofrayı topla namazı kıl hazırlan çocuğu hazırla derken ucu ucun anca yetişirim ama dediğiniz gibi çıkışa yakın yere oturmak mantıklı
sibelllllllll Nobodyyy111 kapıda olana rica edersiniz olmadı bulaşıkları gelince yakarsınız yada sudan geçirin gelince yakarsınız ben suya tutuyorum gelince yıkıyorum çocuğuma 15 dkdan önce yedirmeye çalışıyorum eşiniz siz gelene kadar toplayabilir