Karnis 12 aylık bebeğim emekliyor yürümek istemiyor eczanede ki hemşire 18. Aya kadar yürümezse başka doktora yöneltiriz dedi kafamı karıştırdı üzüldüm yürümeyecek mi diye sizinde bebeğiniz kaç yaşında yürümeye başladı
Mucize1309 Karnis daha erken annesi herkes yaşında yürüyecek diye bir şey yokki 18 aya daha 6 ay var çocuklar çok gelişiyor zaman tanı
Dondurmalikahve Karnis 6 ayin telaşını yapmak için erken değil mi sizce? 😊 Bebek dediğin günde bile değişir
Mommyhann Karnis 16 aylık yürüdü oğlum ve yürümek için hiçbi çabası yoktu bianda oldu herşey bende yürümücek sanıyodum ama
sonmel Ay canim bi sacmalama 😅 benimki 14 aylikken basladi yavas yavas yurumeye, artik tutamiyoruz kosuyor. Zamani var daha, etrafa bakma oyle
Karnis Dondurmalikahve etrafta öyle çok laf konuşuluyor ki ister istemez bir anne olarak tedirgin oluyoruz
Hanifeelif Benim oğlum da 17’sinde 13 aylık olacak Daha yürümüyor tutunuyor ama Kendini bırakıp yürümüyor bakalım ne zaman yürüyecek Her şeyin hayırlısı diyelim
MySunny Karnis 18.ayda yürür merak etme, enim kızım da 18.ayda yürüdü.Hatta artık 18.ay oduğunda bile gene de yürümicek heraldebu çocuk falan derdim,O kadar umudum yoktu yani.Ama yürüdü😂o yüzden takma kafanı.paşa paşa yüricek merak etme😂