Deniz2961 Kızlar selam bebegım 47 gunluk iki gundur farkettgım sarı akıntı vardı kulakta kir gibiydi bir kac gundur de pek huysuzdu gece uyuyamıyrdu bgn doktora gotrdm antbytık VS verdi kulak zarının arkasını giremiyorum akıntı dan dedı gecmezse 1 hfta da yaptrcm ddı boyle bir seyle karaılasan var mı dogar dogma da 1 hfta kuvezde kalmısti artık dayanamıyorum
ikos58 Deniz2961 oncelıkle gecmıs olsun canım. akıntı degıl ama 40 gunlukken ortakulak ıltıhabı oldu oglum zınnac dı yanlıs hattrlamıyosam antıbıyotık ıctı sonra duzeldı sukur
Elifsu Deniz2961 bizimde aynı zamanlarda oldu kulak akıntısı antibiyotik ile geçti 3-4 günde. Geçtikten 2 ay sonra diğer kulağında oldu. Şimdi bi sıkıntı Yok geçti ikiside. Bize doktorumuz akmasının iyi olduğunu söyledi akıntı olmazsa ağrı yaparmış.
Aselikra Deniz2961 benim kizimda 2bucuk aylikken olmustu cok huzursuzde sabah bi kalktik kulagi akmisti doktora goturduk orta kulak iltihabi olmus anyibiyotik kullandik gecti . Ama doktor gripli insanlarla temas ettirme tekrarlar dedi
Semura ikos58 akıntı çok fazla mı oluyordu benim de oğlumun kulağında kabuklanma var böyle yataginda da bir kaç leke gördüm iltihap olabilir mi çok huzursuz uyuyamıyo hep ağlıyor
ikos58 Deniz2961 bır haft sonrasında kontrole gıttıggımızde gecmıstı. Ozellıkle gece ensesı kafası terlıyosa terlı kaldıgından olur ona dıkkt et demıstı doktorumuz bıze
Deniz2961 ikos58 ense ve kafası cok sıcaktı 3 4 gundur bende farkettm burda sordum herkes norml dmşti