Canimoglummmm01 Oğlum 7 ay 10 günlük. 6.aydan beri sırtüstünden yüzüstüne dönüyor. Fakattt öyle kalıyor. Yüzüstünden sırtüstüne dönemiyor. Normal mi? Sizinkiler ne zaman tam anlamıyla dönmeye başladı güzel anneler? 🫶
ay5k Canimoglummmm01 tam 7 aylıkken tam dönüp yuvarlanmaya başlamıştı şuan 8 aylık hafiften sürünmeye başladı
Ssude Canimoglummmm01 kızım 4 ay 5 günlük bugün ilk defa yüz üstünden sırt üstüne döndü. Ama baya zorlandı iki haftaya anca öğrenir tam. 3 aylıkken sırt üstünden yüz üstüne dönmeye başladı
BARTUMOM Canimoglummmm01 3 aylikken dönmeye başladı 5 aylikken sürünüyordu şuan 6 buçuk aylık emekliyor ama ilk oğlum daha geç yaptı bunları her çocuğun gelişimi farklı endişe etmeyin
nadidelifora Canimoglummmm01 benim kızımda 7.5 aylık. Dördüncü ayından beri sırttan yüz üstü dönüyor ama yüz üstü yatarken geri dönmeyi çok sevmiyor. Hiç dönmüyor değil uyurken falan gayet güzel dönüyor ama ben korktuğunu düşünüyorum. 360 derece dönmeyi de bir aydır falan yapıyor. Mutlaka kesfedecektir endişe etmeyin. Sadece siz her seferinde döndürün direk kaldırmayın. Yapa yapa alisacaktir.
One-life 6 ay 22 günlüğüz aynı yüz üstü geliyo öyle kalıyo alın diye ağlıyo ama ablası 4. Ayda dönerek odayı turluyordu her bebeğin gelişimi farklı sanırım endişelenmeyin zamanla dönmeye başlar
_tuuggcce_ 3,5 aylık yüz üstü dönmeye başladı. 4,5 aylık tam tur dönmeye başladı. Her çocuğun gelişimi farklı sonuçta ☺️