Ftet Göğüslerim aşırı derecede büyüdü taşıyamıcağım kadar neredeyse ne yapmam lazım bu hep böyle mi kalcak hiç bir sütyen olmuyor
Kelebekakkor99 Ftet 95 100 bedenim bana da bazen ağır geliyor banyodan sonra giyinmek için biraz eğiliyorum önümü kapliyorlar bende mecbur ayna karşısında giyiniyorum😅😅
scinar Ftet buyumek ne kelime 25 gunluk bebegin kafası yanında kucuk kalıyor henüz cok sosyal bi ortama çıkmadım ama çıkarsam napcam bilmiyorum emzirme sudyenleri olmuhor cunku 120 beden falan olmali
pozitifanne06 Ftet keşke benimki de biraz büyüyüp diklesse 😂 75 falan ilk aylarda büyüdü ama şimdi yine eski haline geldi bi de sarkti gibi oldu hiç hoş görünmüyor gözüme
PnarAkca34 80 bedenden 85 e ciktm bı anda o da küçük geliyor muhtemelen de emzirmeyi kesince sarkicaklar oturup aglicam bende 🥺
MnkKrtl PnarAkca34 benimde 75 ten 85 çıktı hatta o bile sıkıyordu ama emzirdikçe eski haline döndü diyebilirim şuan 80 birazcık sıkıyo 85 büyük geliyo 😂
scinar Kelebekakkor99 75le hamile kalip 110 oldum suan 100 ama 75kende 100 bedendi allahtan boyum uzun😄
agzimizintadikacmasin Ftet yeni doğum yaptıysan normal ama zamanla düzeliyor merak etme. 70 beden olan minnoşlarım doğumdan sonra 85 olmuştu şimdi 80 le devam🤣