papatya_17 Kızlar oğlum 5 ay 4 günlük oldu yavaştan tadımlara başlamali miyim yoksa daha erken mi sizce başlayanlar ilk yoğurt mu yoksa sebzelerle mi başladiniz mesela hangi sebzeyle
mematiii papatya_17 bence karnı tam doymuyor kilosu iyiyse ona göre başlayın derim ben 5 ay 21 günlükken başladım üç gün havuç sonra patates,kabak,tatlı patates,brokoli yoğurt gibi denedim alerjisi olmadj.
sarfinazar papatya_17 önce sebzelerden başlayın. Meyveyle başlayan bebisler daha sonra sebzeyi reddedebiliyorlarmis. Bence ufakltan yoğurtla başlayın. Ama sadece tadına baktirin
tuba2323 papatya_17 Ben 3 gün kuralı ile Yoğurt,havuç,tatlı patates denedim sonra bunları yoğurtla karıştırarak verdim
Bebekli72 tuba2323 peki bunları karıştırıp verdınız ya ne kadar vermek lazım bebek istedikçe vermeli miyiz?
Kelebekakkor99 papatya_17 patates kabak havuç denenir ilk baş sonra yumurta sarısı vs. İlerler gayet uygun Bi zaman suan
tuba2323 Bebekli72 Sağlık ocağında ebe o istedikçe ver dedi ama ben öyle yapmadım max 4 tatlı kaşığı veriyorum. Sindiriminde sorun olur diye düşünüyorum