melegininannesi38 Bebeklerinin ismine ne zaman tepki verdi benimki Bayadır veriyor ama bazen ismine tepki vermiyor hiç ayrıca bebegim 6.5 aylık donemiyo daha desteksiz oturamiyo
EypMom melegininannesi38 yazdıklarınızın hepsi aynı ay hariç biz 5 buçuk aylığıx fakat yazdıklarınızın hepsi bizde de var isime canı isterse bakıyo birşeye odaklanınca asla bakmıyo küçükler heralde ondan 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
yasee01 melegininannesi38 6 ay 25 günlük oğlum da öyle canı isteyince bakıyor ismine desteksiz 2 3 dk oturuyor ama dönmeyi yapmiyor daha yarım dönüyor
EypMom melegininannesi38 deseksiz oturamuyor acaba kilodanmj dedik bebişiniz tombik mi yoksa zayıfmı zayıf bebekler daha erkej otururmuş
EypMom melegininannesi38 sürekli isimlemi hitap ediyordunuz mesela ben annecim diyorum sürekli ismiyle çağırınca bakmıyor
melegininannesi38 yasee01 benimki hiç donemiyo canim.ya ayrıca ismine bazen bakıyorum genel olarak bakmiyo nedense
ozlemtuncay46 Her bebek farklıdır annesi sırt kasları tam güçlenmemiştir. İsmi dışında başka şeylerle çağırıyorsanız o yüzden ismini öğrenememiştir
yasee01 melegininannesi38 sıkıntı etme ya daha küçük ben doktora sordum sıkıntı etme dönmek istemiyordur o dedi bende çok takmıyorum