kbra0 5 ay 15 günlüğüz tadım olarak elma vermek istedim cam rendeyle yaptım ancak çok pütürlü oldu sizler elmayı nasıl verdiniz tecrübesizim
Bebegim38 kbra0 önce sebzeleri deneyin sonra zorlanırsınız patates gibi alerjik olmayanları. Meyveyle başlayınca genelde sebze istemiyor bebekler. Meyve de yumuşak elmalar pütürsüz oluyor, azıcık buharda haşlayabilirsiniz çok pütürlüyse
EypMom kbra0 ayyy oğluma elma rendeledim cam rende de tanesini sevmedi bende suyunu içirdim kuzum o gece gazlandı 5 buçuk aylık 😖
KSM kbra0 çok iyi yapmışsın sakın hepsini eziyim yutamaz diye düşünme nasıl alıştırırsan öyle gidiyor çok ezince bu sefer taneli bir şey ağzına gelince öğürüyor yemiyor yani taneliye alıştırmak zor o yüzden tamamen ezilmiş verme asla
PnarAkca34 Aynı şekilde rendeleyip süzüp suyunu verdim sadece posasini vermemistim daha sonradan elmayı kesip meyve suzgecine koydum o şekilde yedi
KSM EypMom canım elmayı değiştir ozaman sarıysa kırmızı olanını ver kırmızıysa sarıyı ver ama genelde sarıyı seviyorlar
ikitosbikannesi kbra0 biz 6 ay 15 günlüğüz ama hala elmayı yemiyor dün cam rendeden geçirip verdim öğürdü hep kustu sonra 🤷♀️ Muzu çatalla ezdim yedi 😂
EypMom KSM bişey sorabilirmiyim biz 10 gün oldu tadıma başladık fakat kaka sayısı azaldı hergün yapmıyor 2 güne bir 3 güne bir oda az az normal mi acaba ya
KSM EypMom tahmin ettim canım çünkü bizde de aynısı oldu kırmızı yeşili hayatta yemez sadece sarıyı yiyor o da tatlı hemen sildirilen bir elma türü o yüzden muhtemelen
KSM EypMom çok çok normal canım sindirim sistemi yeni bir şeyle karşılaşıyor adapte olmaya çalışıyor arada zeytin yağı ver alışacak hiç böyle şeylere takılma
Eylul301023 EypMom evet bizde tadimlardayiz korktum elma vermeye bir yerde okudum bir elma yedi dün hiç gaz yapmadı hasladım güzelce 🙂