Yasemin158 6 aylık olduk almak istiyorum ama doktorların görüşü ne bu konuda bilgim yok doktora bu konuyu soran oldu mu. Yürütec alacaktım ama osman gönullal videosuna denk geldim oldukça zararlı olduğunu öğrendim ondan vazgeçtik
gokce2023 Yasemin158 bende düşünüyorum 6 aylık olucak kızım bende bekleyim şurada yürütec düşünmüyorum
tpbm1710 Yasemin158 geçen gün doktoruma sordum kesinlikle önermiyorum dedi parmak ucuna basar dedi Ama kuzenim kullandı kızına hiç bir yan etkisi olmadi zararı zıplamak bebeklerde boy uzatırmış ayrıca bebek kiloda veriyormuş
ilayprensesim Yasemin158 ben kullanıyorum kızıma. 8 aylık olacak 1 aydır falan kullanıyoruz. Günde yarım saati geçmeyecek şekilde 2-3 kez kullanabilirsiniz bacakları güçlenir dedi doktorumuz. Ama yarım saatten fazla tutmayın dedi. Bi bir sıkıntı yaşamadık aksine parmak ucuna değil tam ayağının üstüne basıyor güç almak için. Çok da eğleniyor iyi ki almışız. Yürüteci hiçbir doktor önermiyor zaten hoppala çok mantıklı o açıdan
Zynpgmt Yasemin158 Arkadaşımın vardı. Bebeği sürekli durduğu yerde zıplıyor diye kaldırdı. Hala daha mama sandalyesi vs oturduğunda tik gibi olmuş zıplıyor gibi yapıyor. Bilmiyorum ben başka yan etkileri var mı ama bu yüzden ben almadım.🌺 tabi her çocuk da olacak diye bir şey yok.🙈
Maka_Paka Yasemin158 Yürüteç erkek bebek için zararlı deniliyorsa hoppala daha zararlıdır. Özel bölgesine baskı yapiliyor ve sabit bir yerde kalıyor, özgür değil
Themom_ Yasemin158 8. Aydan beri kullanıyoruz yürüteç yerine aldım bacak kasları güçlensin diye bi zararını görmedim su anlık 10 ay 16 günlük
lidyaaa Yasemin158 doktorlar ikisinide önermiyor. Ben oğlumda ikisini de kullandım kimsemin olmadığı bir yerde yaşadığım için 5 dk bile ihtiyacım vardı oğlum 6 yaşına girecek hiçbir sorun yaşamadık onları da kaldırmıştım şimdi çıkardım kızıma da kullanıyorum günde yarım saat bile durmuyor kızım zaten daha çabuk sıkılıyor bir sorun olacağını düşünmüyorum 3-4 saat içinde durmayacaklar sonuçta