Zvaaa cimcimehanim bağcılar şafak ta dr Mirza yıldırıma ameliyat oldum . Resmen dünya varmış dedim bir anda 46 beden kıyafetlerden 40 bedene düştüm yaşam kalitem arttı ilk ameliyattan çıkınca çok ağrın oluyor fakat 2 saat sonrası hiçbişey kalmıyor
iperir_bul bebegimhosgeldin bilmem :) emzirmek dönemi bittiikten 6 ay sonra oldum. Bir daha çocuk düşünmüyorum bilmiyorum yani. Ben gören duymadım ama zaten bence meme küçültme çocuk düşüncesi bittikten sonra olunmalı
bebegimhosgeldin iperir_bul şuan bebeğim 19 aylık. 2. Ilerde düşünürüm. Zamanda kaybetmek istemiyorum gerçekten omuzlarımda büyün bi yük. Hem sağlık hem görüntü anlamında hiç iyi hissetmiyorum
Fatma1533 dandinikoo benimkilerden küçüktü, 75 bol geliyordu şimdi 105 oldu 😬 kosamiyorum, büyük olunca altı pişik oluyor ter kokuyor 🙄 küçük gogus candır 🤭💪😇
Fatma1533 mematiii küçük göğüs candır 💪🤭😇 büyük göğüslü olunca her çamaşırı giyemiyorsun, koşunca onlar senden önce koşuyor, altı pişik oluyor , ter kokusu çok oluyor 😬 gebelik emzirme derken 75 bedenden 105 e çıktım şu an o kadar rahatsız ediyor ki 🙄
Fatma1533 NewMomm1 hahaaahhaaa ya bilmiyorum nasıl çıktık 🤭😂 ama inan çok zor büyük olmaları… giydiğim hicbirsey yakışmıyor xs giyerdim üstte, şimdi xl oldum
Fatma1533 mematiii büyük olunca daha çok sarkiyor, yaş aldıkça küçük göğüslü olmanın avantajlarını yaşarsın
NewMomm1 Fatma1533 kilo farkı var mı o zamanla şimdi belki kilo alınca büyümüştür kilo verince küçülür😂
Fatma1533 NewMomm1 11 kg fark var 😬 üstte sadece gogusler buyuk , asıl kilo basenler ve diz üstünde 🫣🙄😬 ilk doğumun kilolarını veremeden 2.yi doğurunca vücudum deforme oldu 😬🤭