Sedossh Merhaba kızlar kalabalık misafir ağırlayacağım bu sene bol bol yeni evliyim geçen sene hamileydim bu sene nasip olacak 20-25 kişilik olacak siz bu kadar kalabalık misafirlerde ana yemek olarak ne tercih ettiniz?. 20-25 kişilik misafir için kaç kg et almam gerek?
BuzluKahve Sedossh o kadar insanı nerede oturtacaksınız😱 Ay ben stresten ölürüm😂 Geçen hafta toplam 6 kişiydik. 1,5 kilo kuzu kol aldım. 6 kişiye et yemeği hazırlamamın maliyeti 1500 lira oldu🙈
Tatlican Sedossh 15 kisi oluyoruz 1bucuk kilo kusbasi ve küp kup kizarmis patatesle tas kebabi yapiyorum erkekler 2ser tabak yiyor yetiyor
egelsenkonuss Sedossh benim esimin ailesi de çok kalabalık 13 kardeşler biz bi misafir ağırlayacagimiz zaman ya tavuk pilav salata çorba yaparız, ya lahmacun yaptırırız ya da burada çok meşhur patlıcan kebabı falan yaparız yakın olduğumuz için çok çeşit kimse beklemez zaten.
Tatlican nescafebagimlisi Uyguna gelmez kızzz dsarda 1kisi 400tl 3kilo et alsa yeter helede tavuk alirsa cok uyguna geliyor evde
BuzluKahve nescafebagimlisi Biz eti baya doya doya yemeyi seviyoruz😅 Dışarıda bizim için daha pahalıya gelir muhtemelen. Kalabalık dışarı çıkacağımız zaman genelde balık yemeyi tercih ediyoruz.
BuzluKahve Tatlican Kişi başı 100gr et düşüyor. E pişince o zaten 50 gr gram kalır. Nasıl ikişer tabak yeyip doyuyor 15 kişi🙈 Ay biz mi ayıyız ya😂
nescafebagimlisi Tatlican ay fiyat algım bozuldu pahalılıktan 😂 doğru her zaman evde daha uyguna geliyor
Tatlican BuzluKahve patatesliya canm çoğalıyor sade olsa 6kisiye anca yeter birde herkes 2tabak yemiyor 4erkek var onlar yiyor valla kaliyor bile 1 2kisilik filan .
nescafebagimlisi Lahmacun, pide tarzı birşeyler yaptırılabilir 25 kişi için yanına koca tencere çorba , salata , tatlı vs yeter yoksa 25 kişiyi nasıl doyuracaksın
AEgemm Sedossh biz genelde o kadar kişi oluyoruz toplanınca yemeğe çağıracaksanız etli pide yaptırabilirsiniz. Yanına çorba salata et yemeyen varsa diye kuru fasulye pilav yapmıştık biz
Aselincimom Sedossh eşimin ailesi gelmişti sülalece hamileyken 🥲 Menüyü yazayım Mercimek çorbası Tavuk haşlama yemeği Pirinç pilavı Fırın yemeği Börek Salata Pide İçecek Buydu menüm