fizikcianne Kızlar merhaba. 1 hafta sonra 4 aylık oluyor. Sidefer damla önerdi doktorumuz. Araştırmalarıma göre sanırım toz ve sıvı şeklinde çıkıyormuş kutudan. Nasıl yapılıyor ilaç tarif eder misiniz ? Ve buzdolabında mı muhafaza edilecek
Muhammedaliannesi fizikcianne hayır normal oda sıcaklığında saklayabilirsiniz bende kullanıyorum bebeğime tozu şişeye döküp sallamanız gerekiyor baya zaten üzerinde yazıyor 🌸
Nihalyardim_09 fizikcianne oda sıcaklığında canım tozu sıvıya döküp çalkalıyorsun iyice her kullanmada çalkalaman gerek
sebebiyok fizikcianne icinden cikan kagidi dikkatli okursaniz karışımı hazirladiktan sonra buzdolabinda muhafaza edin yaziyor arkadaslar detayi kacirmis bir toz bir de sise sivi cikiyor karistirip dolaba koyuyorsunuz biz 7 kilo bebegime 1ml veriyorduk doktor onerisiyle
sebebiyok Muhammedaliannesi karisimi hazirladiktan sonra buzdolabinda saklamalisiniz icinde süt aromasi var icindeki kagidini lutfen dikkatli okuyun;)
fizikcianne Muhammedaliannesi merhaba şimdi ilacı aldıkta içerisinden ölçekli pipet çıktı. Doktorumuz 7 damla demişti. O pipetle 7 damla mı damlatıcam. Pipette milimler yazıyor Yoksa milim mi çekicem
Muhammedaliannesi sebebiyok ben oda sıcaklığında saklıyordum bana eczane öyle bir şey demedi maalesef ki yani kullandığım demir damlası bozulmuş mu oluyor şimdi
sebebiyok Muhammedaliannesi bozulmus olabilir aman dikkat edin kullanim suresi de mesela 30 gün hassas bir takviye
fizikcianne sebebiyok merhaba şimdi farkediyorum kutunun yanında 4-10 yaş arası çocuklar için uygundur yazıyor anlamadım. Sizinde öyle mi