gamze5_4 Kızlar parası bankada havuzda kalan oldu mu? Hiç ne kadar sürede aldınız? Lütfen bilen biri cevaplasın yoksa iyi değilim transfer sürecinde olmuş garanti bankasından garanti bankasına aktarırken olmuş.
moonlight____ gamze5_4 gün içerisinde olur ancak havuza düşme sebebi bi bilginin eksik olması yani geri iade de edilebilir.
gamze5_4 moonlight____ ya hayatım şöyle 24 saat le 48 saat arası yatarmış ama 24 saat 48 saat doldu hala yatmadı korkum ondan dolayı aradım onayladıda transferi falan
Lucy gamze5_4 Bir kalp çarpıntısı oluyor biliyorum 🙈 Ama dediğim gibi geçer canım. Tutar yüksek olunca yapabiliyor öyle. İçine sinmiyorsa ara istersen müşteri hizmetlerini. 🥰
gamze5_4 Lucy ya canım benim çok sağol aynen ödemem gereken yerler var kira var valla o para giderse ortada kalırım yani bu beni baya üzer o yüzden o para bana lazım inşallah dediğin gibi geçer hesaba 😍
Lucy gamze5_4 Geçer geçer korkma canım. Benimde öyle oldu geçen gün. Bir süre elim ayağım baya bir titredi. 🙈
gamze5_4 Lucy nasıl öğrendin ben müşteri hizmetleriyle konuştum en kısa sürede diyorlar sen konuştun mu? Sana ne dediler hemen yattı mı mesela
Lucy gamze5_4 Haftaiçiydi canım. O yüzden gün içinde yatmıştı. Bugün yatar gibi geliyor seninki de, ama bilemiyorum tabi. Konuşmuşsun da müşteri hizmetleriyle. İban da doğru diyorsun. O yüzden negatif birşey hissetmiyorum.
gamze5_4 Lucy ay korktum çok dedim bu para gitti kesin ama havuzda kalmış paranız dedi ben anlamadım anlattı detaylı bide size sorim dedim en kısa sürede yatar demişlerdi