almilauraz Merhaba kizlar. 3 aylik bebegime 1 numara mama kullanoyorum. Yanlislikla 3 numara almisim ve kullandim 2 defa bebegime bi sey olur mu 😔 cok korkuyorum
yagmure17 almilauraz besleyicilik ve sindirim açısından sorun olabilir muhtemelen ama ciddi bir tehlike yaratacığını sanmıyorum
delirmeceler almilauraz ağır gelir bence bunuda doktorunuza danışın 3 aylık bebek sindirimi zor olabilir sonuçta 1 yaşından sonra veriliyor 3 numara
almilauraz Uffsananebeslk insallah olmaz ya. Nasil boyle bi hata yaptim. 3 numara 1 yastan sonra kullaniliyormus 😔
Uffsananebeslk almilauraz yok ya bisi olmadı ölçüsünü az koymuştum suyunu cok tozunu az öyle yapmıştım galiba
helloobitchs almilauraz ateşi çıkabilir dikkat edin vermeyin sakın tekrar yorumlarda hayır olmaz demişler neyin kafası acaba
delirmeceler almilauraz ozaman hemen kesip 1 numara alın kabızlık durumuna bakın sindirimi malesef zor olur
gncglozclk almilauraz nasıl fark etmedin canım vallaha ya sindirmekde zorlanabılır normal 1 numarayı zaten zor sindiriyorlar kuzum benim bı bilgim yok ama siz doktora bı danısın
almilauraz gncglozclk doktora gittik haftasonu idrar tahlili vermemiz gerekiyordu. Idrar torbasini yapistirdilar. Ben de acele ettim bebek cisini yapar da gormem hemen gitmem lazim diye. Gozum kaydi herhalde 1 yerine yanindaki 3 u almisim
almilauraz gncglozclk cok ilgincsiniz gercekten. Hatayla almisim diyorum. Cocuguma niye kotuluk yapmak isteyeyim. Aklima gelse bakmaz miydim
gncglozclk almilauraz e bende bilerek yaptın demiyorum zaten canım olmadı saglık ocagını ara sor ebeye yarın
almilauraz delirmeceler sabah 1 defa verdim farkettim zaten. Asla bi daha vermem. O verdigim bi ogun bebegime zarar verir mi diye korktum
delirmeceler almilauraz olabilir insanlık hali kabızlığını kontrol edin olmadı mamanın içine 1 kaşık zeytinyağı koyun öle verin