denizveada Emziren anneler; sütünüzün gün içinde yetmesi için neleri yemeye/içmeye özen gösterdiniz ? Bilgi aktarımı olsun emziren anneler için 🌺
ikitosbikannesi denizveada 22 aylık bir oğlum 6.5 aylık bebeğim var emziriyorum 3 hurma 1 bardak süt bir haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği bir dilim peynir yedim çok rahat tutuyorum. 3 hurma ve sütü çok duydum o yüzden denedim
Kelebekakkor99 denizveada salatalık domates 1 dilim ekmek 2 dilim kaşar peyniri 1 dilim beyaz peynir yedim 4 5 bardak su içtim suan iyiyim hiç açlık hissetmedim susuzlukta hissetmiyorum gayet iyiyim elhamdülillah rabbime hiç oruçlu değil gibiyim
Deletedmom_112 denizveada evde ekmek kalmamış marullu yumurta salatası yaptım bitane de küçük muz yedim ve şuan çok açım 8 aylık ve 25 aylık 2 tane çocuğum var küçüğü emiyor, bir daha ki akşama daha tok tutacak bir şeyler hazırlamslıyım.
denizveada ikitosbikannesi sütünüz bol olsun 🥰 bende 3 hurma 1 bardak sütü duymuştum . Bebeğimin inek sütü alerjisi var yeni yeni acıyorum diyetimi o yüzden şu an sade süt tuketemiyorum yoksa deniyecektim bende ☺️
Kelebekakkor99 denizveada inşallah amin amin🥰🥰🥰 kötü geçmesinden korkmuştum çünkü 2 çocuğum var kötü olursa onlarla ilgielenemem diye çok korkmuştum çok şükür evlatlarıma da ev işlerine de yetisiyorum son vakitler ne olurum bilmem amaaan şunun şurasında ne kaldı ki canım 5 saat 51 dakikacık
denizveada ikitosbikannesi tüm sut ürünleri.. işte bı kaç gündür diyetimi açmaya başladım bakalım sorun yasamassak yemeye içmeye devam ederim inşallah 🥰
Kelebekakkor99 Deletedmom_112 ben kendime gözleme yapicam oğlumla yerim eşim iş yerinde iftar açacak 😔😔 bu hafta iftarlarda yanlızım