Mmdr öncelikle büyütme yani silikon işlemi varsa yalnızca, dikleştirme vs bir durum yoksa çok daha kolay dönüş günlük yaşama. 1 hafta iyileşme için yani en azından ağrıların azalması için yeterli ancak 1,5 ay ağır kaldırmak yasak. Mesela ben ilk sandalyeye çık diyordum oğluma oradan mama sandalyesine atla diyordum oraya kendi geçiyordu. Hala da bu şekilde. 2 hafta sonra bir sıkıntı kalmayacak daha rahat olacağım. Ama hala süpürge yapamam mesela. Geçen gün yere bir şey döküldü ıslak mendille sileyim dedim kolumu fazla uzatmışım hafif bi acı hissettim dikişlerde. 1 hafta eşiniz destek olacaksa çok iyi ben de 15 gün annemden destek aldım. 1 hafta yeterli ama sonrasında günlük hayata dönüş derken de bazı kısıtlamalar var tabii ki. Fiyat 17 bin Jimer hastanesi aldı, 45 bin silikon Mentor marka silikon en iyisidir ben onu kullandım. Çünkü 15-20 yıl sonra da silikonun deforme olmaması lazım tekrar ameliyat olamam yani. 45 bin tl silikondu toplamda 95 bin tl ödedim geri kalan ücreti işte doktor almış oldu.