Gozde04 Annelerim bebeğim 8 ay 20 günlük ama hala emeklemeye dair bir hareketi yok. Etraftaki herkese canı ne zaman isterse emekler demekten yoruldum. Baskılardan artık benim de aklıma neden emeklemiyor diye soru işaretleri oluşuyor? Sizce ne yapabilirim?
cimcime1018 Gozde04 Benim oğlum da 9.5 aylik. Yüz üstü durunca sevmiyo. Herkes soruyor. Sürekli anlatmaktan ben de bıktım. Sürekli kafama takıyorum ben de ne zaman yapicak diye elalemin lafıyla….🤝🙍♀️
meyra9 Gozde04 benim bebeğim de 8 ay 26 günlük asla emeklemek istemiyor. Eşim ve abim de emeklemeden yürümüşler, takılmıyorum ben artık valla
Minikkuzum1011 Gozde04 her bebek emekleyecek diye bir şey yok ki. Direk yürür muhtemelen o yüzden canınızı sıkmayın. Normal böyle şeyler
annnekuzusu Gozde04 benim oglum da 8 ay 25 günlük emeklemek diye birşey yok ama şuan çok hareketli yürümeye çok meraklı kendliginden ayağı kalkıyor adım atıyor 20 sn ye kadar ayakta duruyor yani emekleme yoksa belki erken yürür
Elsnazan Gozde04 Ay takılmayın bu kadar 9.5 aylık benimkinde emeklemiyor belki direk yürücek bilemeyiz hiç takılmıyorum şahsen :)