Poly-ana İftara neler yapıyoruz kızlar hadi paylaşalım fikir olsun 30 güne menü lazım 🫠🫶🏻 Ezogelin çorbası Tavuk ızgara Fırında karılık sebze Soğan salatası Havuz tarator Kuru cacık Kabak tatlısı
Noname21 Poly-ana hiçbirini yiyemiyorsun genelde ama Bulgur pilavı Yayla çorbası Et haşlama Etli kuru fasülye Cacık
CankizimRavzam Poly-ana maşallah Allah bereket versin kuzum misafirin var sanırım ben tek kişiyim eşim tutamiyor rahatsiz olduğu için o yüzden benim menü Yoğurt çorbası Mantı Pırasa yemeği herkese hayırlı ramazanlar dilerim 💕😍
MiracAlpinveUmutunAnnesi Poly-ana Tavuk göğsü tatlım var mercimek çorbası yapıcam yemek hakkında fikrim yok 😊
Hayat123456789 Poly-ana maşallahhh menü güzel Tel şehriye çorbası Nohut Pilav Turşu yada cacık Sütlü tatlı yapicam karar veremedim daha
Poly-ana Noname21 Bu sene öyle yapıcam kısmetse belki çorba ertesi güne sarkabilir az az yapıp günlük yapmak istiyorum inşallah 🫠
Birberenannesi Noname21 ben her gün yeni yapıyorum. Ertesi güne kalınca yemiyor eşim benim de hoşuma gitmiyor. Tam yetecek kadar yapıyorum.
Karpuzlufistiksarma Noname21 Merhaba bende hergün yemek yapanlardanım Ertesi güne kalınca eşimde yemez Günlük taze olacak ona :) Benim annemde böyleydi hergün ayrı yemek bende ondan gördüm Az miktarda yaparım ertesi güne kalmaz Oğluma bile hergün farklı menü
Poly-ana CankizimRavzam Yok misafirim 🙈😅 Eşim meze tarzı çok seviyor birde ikimizde niyetli olunca şeyle az az ama çok çeşit olsun istedim
Poly-ana MiracAlpinveUmutunAnnesi Tavuk göğsü hergün yesem bıkmam 🫠 bir kadın şöyle bir şey paylaşmış burada paylaşayım fikir olsun
Poly-ana Hayat123456789 Bizim ilk defa böyle üç kişilik bir aile olarak ramazanımız bu o yüzden biraz özenmek istiyorum 🫠🙈
tomvejerry Poly-ana Herkese hayırlı ramazanlar 🤲 Mercimek çorbası Pirinç pilavı Türlü Salata Fırın sütlaç 🥰
cglaysffomr Poly-ana tavuk patates atacağım fırına yanına bulgur pilavı salata çok gösterişe gerek yok bunlar kafi
Poly-ana cglaysffomr Yemek gösteriş demek değil ki ☺️ Nefsiniz ne çekerse imkan doğrultusunda o konur sofraya iftarda🫶🏻
Noname21 Poly-ana 30 günlük menü oluşturmak zor ya tam yaz da değil ki kabak patlıcan menemen falan yssek
Beyninizikullanmakucretsizdir Poly-ana Kremalı köri soslu tavuk Makarna Salata İçecek Tatlı olarak BİM’in kalburabastısını yaparım 😃
MiracAlpinveUmutunAnnesi Poly-ana Vaaov süpersiniz bugünlük buldum pişmek üzereler yarına nasip seçerim arasından birşeyler😁 Inanki bende öyleyim okadar seviyorum tavuk göğsü tatlısını birde kazandibiii😆
Hayat123456789 Poly-ana hahha yap valla seni menüde aklım kalmadi değil benimde olmadı yarın bende onu yaparım 😂😂😂😂
Hayat123456789 Poly-ana maşallah ne güzel benimde 4 kişilik ailem oldu 2 ramazan hamileydim de 😂😂😂😂nasipse artık cocuklarlazor oluyor yemek yapmak