Asyade 36 günlük kızım var. Mama + meme gidiyoruz. Günde 1 fincan Türk kahvesi içiyorum. Ama bazen 2.yi çok istiyorum. Sizin kahve tüketiminiz nasıl?
Xcbaby Asyade cay vb kafeinli baska birsey tuketmiyorsaniz oglen 2 den once olmak kaydiyla icebilirsiniz.
-Livasmom- Asyade bende doğum yapalı 24 gün oldu cay da iciyorum kahve de içiyorum etkilemiyor bebegim de gayet iyi uyuyor ilk kizimda da ictim kahveyi 2-3 fincan …. bukadar dert etmeyin herseyi nasil mutlu huzurlu oluyorsaniz öyle devam edin
Asyade Xcbaby normalde çay içiyorum kahvaltıda açık 1-2 bardak ama çayı bırakıp kahveyi tercih ederim 😀
Xcbaby Asyade bol su iciyosun vücut atiyo zaten ic bisey olmaz mutlu anne mutlu bebek 😂 bu arada ben doktorlardan dinlediğimi aktardim kendi yorumum degil.
Asyade Xcbaby Sevdim bu doktor yorumunu🤣 Sağ ol 🙏 Gerçekten bazen enerji toplamak için bile ihtiyaç oluyor. En büyük lüksün bu olduğunu düşünürsek Hele ki🤣
uykucux Asyade aman canım sende ben Türk kahvesi hastasıyım çayıda içtim kahvemi de 😁 stres yaparsanız daha çok etkiler