kubratagram Bebeğim 13 aylık aşırı iştahsız hiç bir şey yemek istemiyor sevdiği hiçbir şey yok yediremiyorum ne yapmalıyım çok yoruldum artık benim gibi olan var mı tavsiye istiyorum ne iyi gelir iştah açar
Badeninannesi1 kubratagram iştahı açam bişey yok gerçekten dönemsel işe yarıyor ben çinko kullandım başta 10 gün falan cok iyi oldu yani öyle dolu dolu diyemem ama en azından verdiğimi yiyordu bitiriyordu şimdi yine boşluktayız yani başka bişey aldım ama onu da tadını begenmedi içmiyor cok zor istahsız cocuk nerde az yiyen cocuk görsem gerçejten annesine sabır diliyorum
Tgbycl01 Karadut özü yada karadut pekmezi verebilirsiniz . Hergünbir çay kaşiği .balık yağı na başladınız mı?
kubratagram Tgbycl01 ikisini de veriyorum karadut özü drtayyaröz aldım balık yağı möllers aldım ama şuan hiç iştahı yok yemek yememek için ağlıyo
kubratagram Badeninannesi1 hergün ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ağzını kilitliyo açamıyorum bile 1 lokma yiyorsa ikincisi yok nerde yanlış yaptım onu da bilmiyorum
Tgbycl01 kubratagram bende möllers kullanıyorum . Yatmadan önce bir çay kaşiği hindistan cevizi yağı vermeyin deneyin haftanın 4 günü. Ben denemedim ama bugün başlıcam . İştahsizlik kızımda da var. Geçen hafta form da okudum kullanın bana dua edersiniz yazmıştı annenin birisi .bazende ne yapsak gerçekden yediremiyoruz. Belki de yiyolar ama bizi tatmin etmiyor. Ama cocukların midesi yumruğu kadarmiş . Bize az yedi gibi geliyor ama doyuyorlar aslında. Bende zorladım zaman yedirmeye eşim hep der yumruğu kadar ne zorluyosun diye😄
Tgbycl01 kubratagram yada bazennn gerçekden diş yüzünden cok agrı iştahsizlik yaşıyorlar . Sebepsizzzzz ağlıyolar yemek istemiyorlar özellikle azı dişlerii bizi mahvettii😤😤
Badeninannesi1 kubratagram bende bunu vok düsündüm ama iştahlı olsalar herşeyi yerler o anneler hiç mi bi yerde hata yapmıyor illaki yapıyordur ben hep diyordum cok kuralına göre gittim işte ögün meselesine cok takıldım diye ama istese yedirmez miydim tabiki yedirirdim ek gıda basından beri böyle benim kızım hep isteksiz bi dönem istekli oldu neden oldu inanın bilmiyorum her gün kahvaltı tabagı yerdi yumurta labne bal portakal ekmek zeytin şimdi bunlardan birini yemez o günleri öyle özledim ki sorunsuz
oz1501 Benim bebeğimde aynı 14aylık gram bişey yemiyor sinir sistemim çöktü artık sabrım tükendi yapıyorum olduğu gibi çöpe atıyorum sadece meme onunda bir yararı yok artık zaten memeye yapışık oyun yaptı ondan da bıktım kesmek istiyorum bir an önce