Annesininkuzusu-19 Her gün mutlaka 4-5 tatlı kaşığı nutella yiyorum, bazen ekstra kahve ile yine çikolata yiyorum. Siz de böyle misiniz acaba yoksa bir tek ben miyim? Nasıl başa çıkabiliriz? Ben şimdi züber kakaolu fındık kreması aldım ama o da çok pahalı geldi 😕
Dogacelik Annesininkuzusu-19 ben de oyleydim ama egzama yapti baya bebegimde😞 sadece tahin pekmez yiyorum. En azindan faydasi var.
denizinanasi Annesininkuzusu-19 tahin helvası hem süt uretimini arttırıyor hemde tatlı isteğini oldukça baskiliyor kahvaltıya 1 dilim tahin helvası ekleyebilirsiniz.
Dogacelik Annesininkuzusu-19 kiloyu dert edeceksek hiç tatlı yememek lazım. Ben ilk 6 ay kiloya takılmamaya karar verdim. 🤪 Sonra zaten bu tatlıya düşkünlük azalıyor. Emzirme aralıkları da azalıyor. Ancak o zaman düşünürüz kiloyu
Annesininkuzusu-19 Maka_Paka bide hiç böyle değildim iradeliydim yani olsa da yemezdim emzirmektendir inş :(
ahsengunesveannesi Annesininkuzusu-19 bende sürekli abur cubu yeme dürtüsü var kahvaltı da Nutella sürekli yiyorum ara öğünlerde de lifalif yiyorum çikolata herşey yiyesim geliyor sebebi emzirmeden mi kaynaklı acaba