yirmiikikasim23 kizlar 3 ay 18 gunluguz bebegimin saclar gür ve dunden beri baya baya cekiyor. varmi bir fikriniz nasil engelleyebilirim hayir kestirmekte istemiyorum havalar soguk daha 😔
Maka_Paka yirmiikikasim23 Benim bebeğimde emerken saçını çekiyor, kulağını tutuyor ayağını tutuyor. Bende saçını cektihi zaman elimi tutturuyorum oyle oyaliyorum 6 aylık
nkizilates yirmiikikasim23 diş çıkarma dönemine giriyor yavaştan diş cıkarmaya hazırlık o yuzden eller sureklı kulakta olur saç çeker
neolmusyaani yirmiikikasim23 7 buçuk aylık 3 ayliktan beri saçını çekiyor acıtıyor canini napacam bende bilmiyorm
yirmiikikasim23 neolmusyaani eline eldiven gecirsem oda ona haksizlik olur gelisimini etkiler. canini yaktiktan sonra devam etmesi ilginc geldi ben buyudukce yapmaz diye dusunmustuk acikcasi.
neolmusyaani yirmiikikasim23 sanırım o el illa biseyle uğraşacak.. ilk kızım işaret parmağını benim ağzıma koyardı bu da saçını çekiyor gelisiminin bi paçası oluyor sanirim
yirmiikikasim23 Maka_Paka mama yiyor bizimkide mama yerken yapmiyor iste yatarken aniden tutuyor mamada biberonu tutmaya calistigi icin ellerini tutuyorum ama
neolmusyaani yirmiikikasim23 3 aylıkken saçını kestik çekmesin diye bide dokuluyordu yiyodu, çekemiyodu eline gelmiydu şimdi uzadı yine cekiyo
nkizilates yirmiikikasim23 diş zaten su an cıkmaz diş hazırlığı başlar yavaş yavaş 6.ayda fln yada daha sonraki aylarda da çıkar