Papatyannesii Hayırlı sahurlar şimdiden kahverengi lekelenme oldu gece lavobaya gittiğim de bişey olmuşmudur devlet hastanesine gitsem acilden giriş yapabilir miyim kadın doğumcu varmıdır ki.
aura_meselesi_bu_sekerim Papatyannesii eğitim araştırma hastanesinde nöbetçi kadin doğum doktoru oluyor
canan6668 Papatyannesii yerleşme kanaması olabilir pardon lekelenmesi kan sancı olmadığı sürece korkmayın bence sakın olun ha içinizi rahatlatmak istiyorsanız sabah gidebilirsiniz yada şimdi nasıl isterseniz
_Goktugunannesi__ Papatyannesii Hamile siniz sanırım devlette direk kadın doğum bölümüne gidebilirsiniz gecenin nöbetçi kadın doğum doktoru bakacaktır gerekli tahlilleri de yapar
Lilysa Papatyannesii 7 haftalikken bende de olmuştu progestan vermişlerdi ve kırmızı berrak bir kanama olmadigi surece tehlikeli degil demişlerdi ama içinizin rahat etmesi için ne olur ne olmaz gidin yine de hastaneye
Papatyannesii tazemommyy Devlette gitmem gerekiyor olur mu acil den bakarlar mı devletten 7+5 günlük hamileyim
Miracinannesi52 Papatyannesii gittiğiniz hastanede kadın doğum doktoru varsa bakar ayrıca kahverengi kanamaya birlikte sancınız da var mı bende o dönemde gidip sormuştum kırmızı kanamayla birlikte sancınız olursa bir sorun vardır demişti doktor yerleşme kanaması da olabilir
sevdaplt Papatyannesii uzan dinlen hbirşey olmaz Allahın izniyle benim 2sindede oldu progestan verip gönderiyolardı
ArassMom_ Papatyannesii Haftanız ileri diye düşünmüştüm bu haftalarda yerleşme kanaması ( lekelenme ) denilen bu şekilde kahverengi lekelenme olur korkmayın. Uzanıp dinlenin yarın poliklinik randevusu alın 🌸
aslanbeyy Papatyannesii tabi ki bakarlar devlet veya araştırman hastanelerin de nöbetçi doktor oluyor yoksa bile sevk ediyor
havvamete Papatyannesii lekelenme varsa hemen git canım bekleme kadın doğum acilden girebilirsin en kötü özel hastaneye gidebilirsin
Papatyannesii Allah razı olsun kızlar hepinizden geçti çok şükür orucuma niyetlendim gidebilirsem gidecem 2 cocugum da var bakalım hayırlısı onlar da hasta sağlık ocağındaki hemşireye sorum ona göre gidecem inşaAllah🤲🌹☺️😍