handenurcandr Arkadaşlar bebeğim 4 aylık uyurken sürekli elleri ayakları hiç durmuyor sürekli kendini uyandırıyor kundak yapsam bile başını kaldırıyor emzik atma sürekli geri arama inan çok yoruldum başından geçen varmı ya
askbebegimmbenim handenurcandr 3 ay 25 günlüğüz perişanım emziği atıyor ağlıyor atıyor ağlıyor kafayı yiyorum artık
melaikk handenurcandr 2ay 14günlük olam biz de aynıyız emzik düşüyor yeniden uyanıyor sonra baştan sarıyoruz
1bebe1kedi handenurcandr 4 ay 10 günlük oldu hala yarım kundakla uyutuyorum mecburen. Elini kolunu çok oynatıyor sıçrıyor kendini uyandırıyor. Derin uykuya geçince emziği ağzından düşüyor ona uyanmıyor. Ama uykuya direneceği zaman kendisi atıyor emziği ağlıyor bağırıyor çırpınıyor. Yani hep aynı problemler sanırım bunların çözümü yok 😂
laviniia handenurcandr 11 aylıktan bildiriyorum düzelmiyor, büyüdükçe düzelir dediler daha çok bozuldu
askbebegimmbenim handenurcandr benimkide öyle elleri sürekli ağzından salya akıtıyor su içinde oda huzursuzluk yapıyor sanırım.