aselismomy Kızlarrr kızıma bayramlık alacağım farklı birşeyler olsun istiyorum site mağaza öneriniz varsa paylaşabilir misiniz.Fiyatı çok uçuk olmayan ortalama olursa çok sevinirim🙏🏻
Elifssu aselismomy Bende burda bekleyim küçügümün ilk bayramı olacak ablasıyla kombin yapmak istiyorum ama içime sinen birsey bulamadım banada fikir olur 🌸🤗
pivpivpivahmedmuhsin aselismomy Ben oğluma H&M’den aldım. Erkek bebek giysileri çok hoşuma gidiyor. Kız bebek için olan giysiler daha güzel. Muhakkak bakın derim. Çok ciciler 🌸
Hilalll9595 aselismomy minicity sayfasını öneririm ben kızıma çoğunlukla yaz kış ordan alışveriş yaparım diğer yerlere göre daha uygun oluyor hemde güvenilir site daha önce bir takımın üstü defolu gelmişti söyledim yenisini kargo yapmışlardı
aselismomy Hilalll9595 minicityden bende alışveriş yapıyorum gerçekten çok iyi teşekkür ederim öneriniz için😊
aselismomy kaderbilge biraz göz attım gerçekten çok güzel modeller var ve fiyatları 200-250 bandında peki kumaşları falan nasıl iade değişim süreci falan?
aselismomy Noname21 o yüzden etek ve elbise bakmıyorum😊 pantolon gömlek veya tulum salopet bakıyorum ikizler burcuyumda biraz anca karar veririm 😂😂😂
hndathn aselismomy oğlumun çok parça buçuk oldu 11 yaşında olunca kafasına göre beğenip bana ss atıyor sağolsun wp tan herşeyi farklı yerde 🤦 kıza da lcw dan aldım herşeyini. Genelde internet üzerinden yaptığım için çoğunlukla lcw DeFacto koton ya da h&m den alıyorum