Semanurrr1221 Kızlar rotavirüs aşısı yaptırılmalı mı sizce ? İlk çocuk tecrübesizim. Yan etkileri çok olur mu ?
themuhtesem Semanurrr1221 bence yaptırılmalı. Fas’ta bile devlet karşılıyor bu aşıyı, burada özel aşı olmasının tek sebebi hükümetimizin beceriksizliği. Benim bebeğimde hiç yan etki olmadı, her bebekte yan etki olacak diye birşey yok.
ebraz Semanurrr1221 yaptırdım bir yan etki görmedim bence yaptırılmalı ne zararı olabilir o hastalığı geçirdiğinde pişman olup kendimi yiyip bitirmektense yaptırmayı tercih ettim
muntalp Semanurrr1221 perşembe günü ilk dozunu yaptırdık menenjit aşısı ile birlikte. O gece ve ertesi günü biraz ateşi oldu ve bugün 4 kez kakasını yaptı. Bazı bebişlerde hiç bir yan etki olmuyormuş.
Zynpadaozlm Semanurrr1221 yaptirmalisin canim benim de ilk bebegim tecrubesizlik illaki oluyo yaptirdim hic bi yan etkisi olmadi asinin yaptigi etki hastalik etkisinden daha iyidir diye dusunuyorum
Kerem0210 Kesin yaptırın düşünmeden ben yaptırmadım milleti dinleyip on gün hastanede yattık ölümden döndü oğlum iki kilo kaybetti. Aşı olunca da olabiliyor ama bu kadar ağır atlatılmıyor evde toparlanıyorlar birkaç gün içerisinde.
Semanurrr1221 muntalp ebraz themuhtesem Kerem0210 çok teşekkür ederim yarın gidip istetmem lazım eczaneden muntalp