Snp57asel Emziren anneler sahura kalkacakmisiniz endiseleriniz var mı ben çok kararsiz kalıyorum bebeğime süt yeter mi acaba diye 7 ay 15 gunluguz ama bilemedim yaa beni emmeden uyumazz
balmom Snp57asel hayırlı ramazanlar canım 💕 endişe etme yeter inşallah ☺ oğlum 15 aylık olucak tutucam geçen sene ramazan’da da 3,5 aylıktı tuttum çok şükür, beslenmene şu içmene dikkat edersen hiç bir şey olmaz inşallah☺ yinede denersin
alparslan1_ Snp57asel çocuğunuz büyümüş o yüzden yetmediği yerlerde ek gıda ile destekleyip tutabilirsiniz korkmayın🌺 sadece anne sütü aldığı aylar olsa doktorun risk olup olmadığını kontrol etmesinde fayda olurdu ama bu zaruriyete giren bir durum değil bol bol su için inşallah bir şey olmaz🌺
SiprayiL Snp57asel bebeğim 2 buçuk aylık tutamayacagim maalesef daha çok küçük 🥲 takviye almayınca sütüm hemen etkileniyor
Minigim38 Snp57asel geçen sene küçüktü tutamadım şimdi 16,5 aylik Allah nasip ederse tutacağım ama tam meme bağımlısı gün içinde 3 4 lt su içiyordum zorlayacak gibi ama alışırım inşallah. Gecede en az 10 15 kez uyanıyor
Deletedmom_110 balmom bende 14 aylık inş tutcammm 💕 Allah kabul etsin hepimizin inş kolaylıkla geçer en büyük korkum. Şu🤣
Leylanur06 Benim de bebeğim 9 aylık emziriyorum ek gıda veriyorum ama yinede endişeleniyorum acaba ne yapmalıyım sizce Snp57asel