ebraz 6 aylık bebeğinize her gün ne ek gıdalar veriyorsunuz benim oğlum yoğurt seviyor pratik kolay oluyor bazen muzlu yoğurt bazen elma armut bal kabağı ama daha 6 aylık olduğu için vericeğim şeyler sınırlı tabi siz neler veriyorusunuz yeni neler deneyebilirim ?
Kuzeynepp ebraz henüz yeni başladınız 3 gün kuralını unutmayın her verdiğinizi 3 gün deneyin bir çay kaşığı giderek arttrın patates havuc kabak gibi ve her tadımda azck zeytinyag ekleyinki kabız olmasın. Doktorumuz bize o ayki meyve sebzeler hangisiyse onları deneyin demişti.
selenayd ebraz Haftada 1 muz veriyorum kabızlık olmasın diye. Diğer zamanlar da ise kabak ve havucu buharda haşlayıp çatalla eziyorum biraz zeytinyağı gezdirip yoğurtla veriyorum. Avokado elma ve havuç püresi muz ve elma püresi bebe bisküvisi ve yoğurt böyle böyle hergün farklı şeyler deniyorum
ebraz Eylul301023 büyük muzsa 3 de biri küçük muzsa yarısı bide her gün vermiyorum 1 gün muz verdiysem diğer gün lifli bişey veriyorum
ebraz gokce2023 yaa kabızlık sorunu varsa vermeyin zaten bal kabağı verin ama lifli belki rahatlatır bağırsaklar çalışır
ebraz Kuzeynepp denemeleri geçtik daha yeni bir sebze meyve denemedik kabak patates elma havuç muz kayısı yoğurt armut avakado başka bişey denemdim
Ebrar111 Kabızlık sorunumuz var bizimde bal kabagi, tatlı patates, kereviz ,armut, kuru kayısı, kuru incir avakado veriyorum az az.
selenayd minimina Ben direk çatalla iyice eziyorum pişirmeden birazda üstüne zeytinyağı gezdiriyorum öyle birdaha ezip veriyorum
minimina selenayd bende öyle deneyeyim inşallah sever😅 havuç patates balkabağı kabak denedik, şimdide de avokado denemek istiyorum