dinarae Beş buçuk aylık bebeğim her bir saatten bi uykudan uyanıyor ve emmek istiyor. Ve bu olay sabaha kadar devam ediyor, böyle birşey yaşayan oldu mu? Acaba geçer mi?
sakinyasam dinarae evet canim yasiyorum 5 ay 8 gunluk dr sordum.Uyuma döngusunu olusturmaya calisiyor 4 hafta surecek dedi.Dus aldir kremle masaj yap rutin olustur dedi.Masajdan sonra 3 gecedir guzel uyuoyor deneyebilirsin❤️
motherofLeyla dinarae 1 yaşına gelecek hala aynı, bizimki emmiyor mama içiyor ama ayakta sallandığı için her uyandığında sallanmadan uyumuyor. Sabaha kadar saat başı salla koy salla koy fıtık olacam az kaldı 😂 emen çocuklarda emmeyi bırakınca geçiyor diye duydum ama bu defada sallanarak uyursa ona alışabilir yine uyanır yine uyanır ahh çok zor bu saat başı uyanmalar :(
bsra_x dinarae 10 aylığız her saat başı uyanıp emip uyuyor bazen yarım saat sonra uyanıyor alıştım artık sadece geceleri böyle gündüzleri normal uyuyo anlamış değilim neden olduğunu
Aslaninannesi26 dinarae bizimde 5.5 aylık ve gerçekten saat başı bazen yarım saatte uyanıyor artık gece olsun uyku vakti gelsin istemiyorum çok yoruldum
Teusa 7 aylıktan 2 yasa kadar 1 -2 kez uyanıp emmek istiyordu emince totisini dönüp yatardı. 26 aylık şuan aksi bir durum olmadıkça uyanmıyor, uyanırsa da sarılıp tekrar uykuya döndürüyorum emzirmeden. Şükür ki bu konuda iyiydik sizin de böyle olabilir