Esraemir34 Kızlar sahurda neler yapacaksınız bir söyleyin de bize de fikir olsun ya ben peynirli börek düşündüm de o da çok susatır diye bilmiyorum kararsız kaldım tabi patates kızartması yumurta kahvaltılık böyle düşünmüştüm sizde neler var
usenmedimyaptimbirvelet Esraemir34 yumurta yeşillik zeytin peynir belki patates kızartırız bilmem ki üff üşendim şimdiden😒
Kelebekakkor99 Esraemir34 çok susatir hamur işi kahvaltılık tarzı daha iyi peynir yumurta salatalık domates tarzı veya.melemen gibi
ikikereanne_ Esraemir34 yumurta kasarli tost. Yulaf tabagi( sut yulaf ezmesi muz cilek hurma biraz bal ve tarcin)
Esraemir34 Melekhnm nasıl gün içinde acıkma olmuyor mu ben asla dayanamam ki birde peygamber efendimiz demiş ki sahur yapın 😀
Marianne Esraemir34 haşlanmış yumurta, domates salatalık, reçel, bal, ekmek, çay. Sahuru eşim hazırlar. Beni uyandırır, o yüzden pek karışmam onun işlerine.
Melekhnm Esraemir34 kaç senedir tutuyorum kalkmoyrum walla 😔hem tekim zaten ben birde sabah bebekler erkenci geri yatmak çok zor oluyur bana , yarın tutmayacam hastayım yarın bitecek salı inşallah tutcam
kereminom Haşlanmış yumurta peynir zeytin kaşarlı tost salatalık domates bitki çayı ve hurma yeter adam olana çok bile 😂
annekko Esraemir34 patates kızartması sigara böreği yumurta salatalık domates zeytin peynir çay ilk gün böyle