ecgn125 Arkadaşlar sahurda genelde süt ve hurma tüketenler varmış hem peygamber efendimizin sünneti diyorlar hemde tok tutuyorlar falan yazmışlar, kilo bile veren varmış o halde anlayamadım yapan var mı
sevde96 ecgn125 Son 2 senedir o şekilde tutuyorum, süt sevmediğim için koyu kıvamlı ayran yapıyorum bazen. Çok rahat tutuyorum, hatta bir iki sefer ekmek yumurta vs yediğim oldu o günler daha çok acıktım. Bu sene de tutarsam yine hurmayla tutacağım
Mrvsmt2502 ecgn125 1 yumurta 1 bardak süt 3 hurma yiyorum hiç acıkmıyorum. Zaten yemek yemek biraz alışkanlık normalde de 2 öğün yemek yerim ama bi yere gitsem öğlende yesem ertesi gün yine o saatlerde canım bir şey istiyor 😃
Shra ecgn125 bende duydum kısmetse bende bu şekilde deneyeceğim ilk sahurumu bakalım nasıl olacak merak ediyorum
ecgn125 Mrvsmt2502 bugün bende öyle basliyacam sizin gibi , 3 hurma 1 sütten biraz korktum acıkır miyim diye hatta önce bir yumurta yerim ya dedim çünkü protein hani vücut ister diye sizin gibi yapayım bende
Alpitom ecgn125 son iki yıldır böyle tutuyorum çok rahat diyebilirim ilk günler buna bir tame de muz ekliyorum geçirdiğim en rahat oruç diyebilirim
Mrvsmt2502 ecgn125 evet direkt hurma yeseniz belki alışkanlık olmadığından açlık hissedersiniz. Allah kabul etsin