yalnizannee_ Kızlar bebeğiniz kaç aylık oruç tutacak msnz benimki 14 aylk sütm azalır mı blmyorm ama ilk gün deneyecem bklm
Aybirkorunbe yalnizannee_ 18 aylık tutmayacağım bıraktırmaya çalışıyorum bırakırsa tutarım ama diğer türlü meme delisi çocuğum riske giremem
asortikpanda yalnizannee_ oglum 1 yasinda gecen ay 20 gün gecen seneden olan borclarimi tuttum çok kolay oldu ne sutum azaldi nede aclik hissettim ramazanida tutacagim iftarda ve sahurda iyi beslendim
Elfgrn yalnizannee_ aslında tutmayacaktım bu akşam bir şey oldu bir gün denemek istiyorum kızım 1 yaşında meme bağımlısı ek gıdadan çok anne sütüne düşkün Bu sebeple azalır veya kesilir korkusuna tutmayacaktım bu akşam içime bir şey doğdu bir gün deneyeceğim zorlarsa riske girmeyip bırakacağım ertesi gün tutmayacağım
Deletedmom_112 yalnizannee_ 8 aylık tutmak istiyorum İnşallah, birde 25 aylık var. İnşallah Rabbim güç kuvvet verirse tutarım
hamis8 4.5 aylık benimki de sadece meme emiyor o yüzden tutamayacağım geçen sene de hamileydim kusuyodum öyle tutamadım artık seneye Allah kerim
inci86 hamis8 benimde 4 aylık olacak ama gündüz ek olarak mama da veriyorum denicem bakalım tutmak istiyorum
hepayni13 Oruç süte pek etki etmezmiş ama halsizlik yapar emzirince iki kat yapar .Ben hamileoigimden bu yana ara öğün yapmadan duramıyorum şekerim düşüyor elim ayağım zangır zangır titriyor çok istiyroum ama tutamicam