Rumeysalper Bebeğim 40 günlük uykusu geliyor ama uyumak istemiyor. Uykusu iyice gelince de sinirleniyor bu sefer de uyutması için her yolu denemek zorunda kalıyoruz. Bu durumda olan var mı? Neler yapıyorsunuz ve bu süreç ne zaman geçer ?
goney Rumeysalper biz de tam 40 günlüğüz. Asla uyumuyor dediğiniz gibi esniyor memede uyuyor ama öyle 2-3 saat uyumuyor.
Setenay10 Rumeysalper valla oyleler ne yazikki bizimki 2. Ayında biraz düzene girdi şuan 3 aylık gündüz uykusu yok nerdeyse 30 dk 45 dk fln
Devamoms Rumeysalper bizim doktorumuz atak dönemi diye yorumlamıyor olayı ama 4 haftanın bir haftası bebekler huzursuz olarak geçirir dedi yani senin adet dönemin gibi düşünebilirsin dedi. Uyku düzeni içinde inanın kızım 7 aylık yeni yeni düzene biniyor
aslanhanmom 2 aylık bizimki bugün öyle hiç uyumadı bazı günler oluyor böyle ben atak dönemi olduğunu düşünüyorum.
Rumeysalper aslanhanmom ben bu atak dönemini doktora sormuştum öyle bişey yok dedi ama bizimde bazı günler böyle çok zorlanıyorum
Rumeysalper goney benimkide memede uyuyor yatağına koyunca yarım saat demiyor uyanıyor 🥲 umarım biraz daha büyüyünce düzelir