Enu Mrctttt bebeğinizi gözlemleyin ağlamıyorsa ve çişli bezi oluyorsa yetiyordur. Ben hiç ölçmedim ilk zamanlar ne kadar sütüm geliyor diye ama bebeğimi gözlemledim. Mesela emdikten kısa süre sonra tekrar emmek istiyorsa doymamış oluyordu. Tekrar emziriyordum bu sırada da sütümüz artması için bol su ve rezene içiyordum.
yodamom Mrctttt benim 24 günlük bebeğim sütümü sağınca 20 cc çıkıyor. Sizin o günlerde ne kadardı? Bence şuan gayet yeterlidir sütünüz
iimge_ Mrctttt sağımda çıkan bebeğin ne kadar emdiğini göstermez. Bebek muhtemelen daha fazla süt çıkarıyor memeden emerek.
Usnac4559 Mrctttt tüm gün toplama bakacaksın emzirmeni öneririm emdikçe sütün artar sağmak sütü o kadar arttırmıyor 2 kilo bebeğin günlük anne sütü ihtiyacı: 313 ml 2.5 kilo bebeğin günlük anne sütü ihtiyacı: 391 ml 3 kilo bebeğin günlük anne sütü ihtiyacı: 469 ml 3.5 kilo bebeğin günlük anne sütü ihtiyacı: 548 ml 4 kilo bebeğin günlük anne sütü ihtiyacı: 626 ml 4.5 kilo bebeğin günlük anne sütü ihtiyacı: 704 ml 5 kilo bebeğin günlük anne sütü ihtiyacı: 782 ml 5.5 kilo bebeğin günlük anne sütü ihtiyacı: 861 ml 6 kilo bebeğin günlük anne sütü ihtiyacı: 939 ml 6.5 kilo bebeğin günlük anne sütü ihtiyacı:1000 ml
tarakcioglu Mrctttt o dönemlerde sürekli emmek isteyebilirler, çişli bez sayısı normalse açlıktan değil gazı vs olduğundan da emmek isteyebilir, benim kızımda o zamanlar hep emmek isterdi kilo alımıda iyiydi
Enu Mrctttt ağlayarak mı istiyor? Ağlamasını gözlemleyin. Bazen sizinle vakit geçirmek de istiyor olabilir. Ay nasıl anlatacağımı bilemedim 🥹 mesela benim bebem acıktığı zaman ağzını yuvarlak yapıyo emiyo ama benle vakit geçirmek istediği zaman sadece memeyi tutuyo