happymommyy Merhabalar, elimde ihtiyaç fazlası tertemiz ürünler var. 😊 Yurtdışındaydım, yeni döndüm çocuklarım büyüdü. Bunlara ihtiyacım kalmadı. Kargo işleriyle uğraşamayacağım için, Ankara içi elden teslim alacak kişilerle iletişime geçebilirsek sevinirim🍀
caydan_kuleler_ happymommyy merhaba hayırlı satışlarınız olsun bizim mama sandalyemizin de modeli böyle ikinci el almıştık alt tarafında sandelyeyi tutan bir demir gibi birşey varmış ama o eksik nasıl olduğunu bilmediğimiz için de tamir edemiyoruz eğer sizin için de uygunsa o kısmın fotoğrafını atabilirmisiniz hiçbir yerde bulamadım denk gelince size sormak istedim 😊
happymommyy Baby2go kanguru 250₺ Çok az kullanıldı. Beyaz kısım, bebeğin ağzı kirlenmesin diye takıp çıkarılabiliyor, yıkanabilir.
happymommyy Ana kucağı ve fisher price oyun halısı 400₺ ( fiyat ikili olarak belirtilmiştir.) Ana kucağının altı yere değmesin diye bir lastik parçası eklenerek sağlamlaştırıldı.
caydan_kuleler_ happymommyy ben şuan evde değilim bugün dônücem inşallah size atayım çok teşekkür ederim