Aysimaahmet 8 aylık bebeğim hala emeklemiyor doktora gotürmm gerekiyor mu sizin bebeğiniz kacıcı ayda emekledi kizlar kafam çok karışık
Elmaliseker Aysimaahmet 9 aylik 1 aydr surunuo her bebek bir degil canm .. gelisimine bakmak lzm ornegn bnm oglan 4 aylikken totosunu kaldriodu hemrsmz 1 aya kalmz emekler ddi ama dis cikrmaya basladi hala emeklemio hep kucagmzdydi cnku
Deletedmom020 Aysimaahmet bizde de durum aynı 8 aylık olduk ne emekliyır ne yere basıyor . Cok da hareketlşydi üstelik
Deletedmom110 Aysimaahmet 7.5 aylık emeklemiyo iki aydır geri geri gidiyo. Doktor 6. ayda emekleme bizim için bi gelişim aşaması değildir demişti ama
zurgun Aysimaahmet benimki 9 aylık olmak üzere emekliyor ama hece kelime adına hiç bi şey yok ara ara baba diyor başka hiç bir hece çıkmıyor ağzından gelişim nöbetleşe devam eder yani çocuğun kelime dağarcığı gelişirken yürümek ya da emeklemek için çaba sarfetmez eminim sizinki de dillidir☺️
Aysimaahmet Ne biliyim canım korkutuyorlar hala emeklemedi mi falan diyorlar benimde canım sıkılıyor ister istemez
Aysimaahmet Deletedmom020 aynen gorsen kanadı olsa uçar ama yüz üstü koyyorum ağlıyor kafasını yene gömuyor tosbikim benim
Edali2602 Her çocuk bir değil ve her birinin yapısı farklıdır benim bebeğim 6,5 Aylıktı sürünmeye başladı suan 7 Aylık emeklemeye başladı yeni yeni Ama bu demek değil ki gelişimi ileride her çocuğun yapısı bir değil
Aysimaahmet Deletedmom110 nasıl yani canim normal mi bizim durum şimdi kusura bakma evhamlıyım da biraz
Deletedmom110 Aysimaahmet estağfurullah. Evet normal. Yani doktorların gözünde bazı gelişim aşamaları var her aya uygun. Mesela şu ayda desteksiz oturmalı şu ayda kafasını dik tutabilmeli gibi. Emekleme bunlardan değil. İster emeklesin ister emeklemesin doktorlar gelişimin bir parçası saymıyorlar bunu. Emeklemek zorunda değiller yani.
Ademinee Benim kızım dokuz aylık ne emekliyor ne sürünüyor doktora sordum desteksiz oturmasi bizim için yeterli demişti
Yensar Bizde 4 Aydan beri sürünüyordu dönüyordu 8. Ayda emekledi ama emeklemesen önce sıraladı bebeğe bağlı bu işler emekler merak etmeyin belkide emeklemeden yürür ☺️