Aselsuerenalp Her yerde ilk altı ay sadece anne sütü bilgisi verilmesine rağmen sağlık Ocağı 5 aylık çocuğuma artık ek gıdaya başlayabilirsin dedi sizce doğru mu
Selhan Aselsuerenalp Benim kızım hem meme hem mama aldığı için doktorumuz ek gidaya başlayabiliriz dedi 4bucuk aylik sadece anne sütü aliyo olsaydi baslatmicakti
Kaanonur Aselsuerenalp benim oğlumda 5 aylik birden degil ama bende veriyorum gunde bir kere yoğurt olsun mandalina suyu olsun veriyorum hic bir sorunumuzda yok çok şükür
ilknurcelik Aselsuerenalp 5 ay 1 günlükken başladım. Genellikle 5 aylık başlanıyor ama tercih sizin tabi 6. Aya kadar bekleyebilirsiniz.
deletedmom4842 Aselsuerenalp Benim oğlan da 5 aylık sütün varsa 6. aya kadar bekle ama 5. ayda istersen meyve suyu yoğurt tarzı verebilirsin dedi ama ben vermiyorum 6. ayda başlayacağız
premses_annesi habibe_omerasaf bugun yaptım bebegım severek yedı ☺️ yarım havuc yarım kabak tencerye 2 bardak su bırakıp yumusattım 1 tatlı kasıgı ırmık ve 1 cay kasıgı ekleyıp blenderdan gecırdım ırmıkte zeytınyagıda tat verdı
Cansboy Aselsuerenalp benim bebeğim de 5 buçuk aylık. Hem mama hem anne sütü aldığı için biz de başladık ki zaten ek gıda ana öğün olarak verilmiyor ara öğün oluyor. Bi sıkıntı olmaz. Yoğurt, meyve püresi, sebze çorbası, yumurta sarısı felan veriyoruz 🤗