sahrabalam2 eşimin halası hediye almıştı çokta severdi kızım kalemi bulduğu gibi her yerini bu şekilde çizmiş yıkadım geçmedi acaba nasıl temizlerim bunu yıkayıp bir müddet ortadan kaldırmak istiyorum
MinikPandam_ sahrabalam2 bir kaç yıkamada geçer annesi. ara ara yıka. nemlendiricisi varsa onu kullan pamukla sil
Deletedmom_112 sahrabalam2 denemedim ama aseton çıkarır diye düşünüyorum, yada bir beze leke çıkarıcı sıkıp silsende sanki çıkar gibi
maygirl sahrabalam2 bnde diorm ne muhteşem yenilesi ayak hahahah:))leke cikaricilar ile deneyin cikar bnce
Dondurmalikahve sahrabalam2 Bende gerçek bebek ayağı sandım. Bu yaşta nasıl kalem buldu karaladı dedim, sonra diğer postlara baktım çocuk 3 yaşını geçmiş, 3 yaşında nasıl bu kadar küçük ayakli ki dedim belki de diğer bebeği diye düşündüm. Tövbe yarabbim 😂
MinikPandam_ sahrabalam2 heee hahaha ilahi ben de senin bebegin sandım 🤣🤣🤣 asetonla çıkar o zaman ya da kolonya 🤣🤣
sahrabalam2 Dondurmalikahve hahaahh benzemiş ha gerçek ayağa ay çok güzel bir oyuncak ya ınsanın oynayası geliyor
SeverusSnape sahrabalam2 selsil pak krem temizliyiciden sürün. Anında çıkartır. Denendi, onaylandı.👌😁
sahrabalam2 SeverusSnape aaa evde var su kutuda olanlardan bahsediyorsunuz değil mi hemen getiriyorum
SeverusSnape sahrabalam2 biraz bekletin üstünde kremi, sonra süngerin sert kısmıyla ovalayın. Hiçbir şeyin çıkartamadığını çıkartmıştı direkt. Bende oyuncaktaki kalem izinde denemiştim.🥹