Yarim_Kilo_Kiyma 153s34 Hayır yiyorsan bir bokuda sakla bari. Yazık değil mi kıza. İyi tanımamış dedesini tövbe tövbe
153s34 Yarim_Kilo_Kiyma erkekler bu konuda beceriksiz malesef 😂😂 cok cok prof. Degilse eger saklamayyi gizlemeyi blmiyorlar. Aynen iyi ki tanimamis ve inanmis virus diye
hayatim_buglem Görümcemin çocukları da geliyor sürekli ayrıca eltimin kızı tekrar merak edip bakabilirdi o yüzden silmem gerekiyordu çocukların psikolojisini korumak için. Kanıt olarak tutmama ne gerek var
Uffsananebeslk hayatim_buglem bir kadını eve almış ki benim kayınvalidem sağ. Kayınvalidem evde yokken memlekete falan gittiği dönemler heralde. Kadınla kendini çekmiş iş üstünde. Ve bir sürü. 2014 tarihe baktım eski ama yine de çok kötü oldum hem de çok asla beklemezdim. Namazında niyazında Oooww cok kotu
nescafebagimlisi İnşallah eltinin kızı hiç olmadık kalabalık bir yerde söyler de o azgın teke herif yerin dibine girer böylelikle sizde mesafe koyarsınız 🫣
Neslhnt hayatim_buglem merak ettigim sey, eve aldigi ve is gordugu kadinlar para karsiligi gelen eskort tarzi kadinlar mi yoksa tanidik birileri mi? Koyden cevreden vs
hayatim_buglem Neslhnt yok kapalıydı kadın normal ev hanımı tipi tanıdıkları olabilir bilmiyorum 10 yıl önceye ait fotolar
hayatim_buglem superkahramanbiranne anlamıştır heralde kadın evine döndüğünde en basitinden saç teli görür yatağında bişeyden şüphelenir. Benim asıl üzüldüğüm eşim mesafe koymadı hiç alışmış babasının bu durumuna belki ama ben onun yerinde olsam iki büklüm olurdım eşime karşı ve babama mesafe koyardım beni beklemeden kendi derdi babanla görüşmeyelim