yaseminkarabulut 10 gün sonra kırkım çıkacak eşim iple çekiyor resmen o günü geri çekilmeyle korunuyor 2. Bebeğim ama ben korkuyorum hap falanmı kullanmam gerek
dilberhala1 yaseminkarabulut Ayyyyy aman amannnn geri çekilme bir korunma yöntemi asla değildir benim nacizane tavsiyem emzirirken kullanılan mini haplar var içerisinde östrojen olmayan doktoruna danış ve kullan derim yoksa süpprizzzz 3. Gelir 😂😂😂 ben hap kullanıyorum ayrıca geri çekilme
kanalize yaseminkarabulut emziriyorsan Cerazette isimli hapa başlaman lazım regli beklemene gerek yok ilk ay çift korunmak daha iyi olur hap hemen korumaya başlamaz geri çekilme korunma yöntemi değil bilinçlenelim artık o kadar acele ediyorsa ilişkinin başında takmak şartıyla prezervatif kullansın
aysebb yaseminkarabulut Emzirirken kullanılan haplar var kullanın. Biz öyle yapıyoruz. İsmi Zlynda ilacın bir yan etkisini görmedim
yaseminkarabulut kanalize geri çekilme yöntemiyle 3 buçuk yıl köründe sonra kendi istegimizle 2. Bebek sahibi olduk
kanalize yaseminkarabulut o zaman devam et neyi soruyorsun o kadar korunma yöntemi varken korunmamayı seçmek de değişik demekki korkmuyormuşsun