Cisemcagan17 Artik bitsin şu seçim saçmalığı butun gun parti müzikleri dinlemekten hem skldim hemde cocugum sesten uyumuyor yada tam uyutuyorum evin onunde birden bire müziği bir aciyorlar cocugum sıçriyo ya
lceLady Cisemcagan17 Aynen. Allahtan ara sokakta oturuyoruz da o kadar ses gelmiyor Eski evimiz caddenin tam ortasıydı. Yataktan zıplardık
fatmim Cisemcagan17 Aynı şeyi düşünüyordum ben de tam, çocuk yerinden sıçrıyor bunlar yüzünden. Bir de çok komik değil mi, seçim arabası olsa ne olur olmasa ne olur, insanlar oylarını en güzel seçim şarkısı çalana mı atacak hasbinallah..
Babybloom Cisemcagan17 sanki sonuçlar değişiyormuş gibi. Sanki otobüsten çalan şarkıya bakarak seçim yapacakmışız gibi.şu boşu boşuna akan kaynaklara o kadar üzülüyorum ki. Hadi siyasal partiler neyse bağımsız adaylar neden harcıyor anlamıyorum
ipegimsi Cisemcagan17 hala seçim otobüsüyle kazanacaklarını düşünüyorlar yazık o paralara afişlere verilen paralara onlar da bizden çıkıyor bildiğim kadarıyla bir bütçe ayrılıyor hazineden onlara partilere eşit miktarda yardım yapılıyor
Cisemcagan17 lceLady çok masraf gerçekten yaşadığım yerde bir aday 2 tarla satmış 40 milyara başkan olabilmek için
Cisemcagan17 ipegimsi bende öyle biliyorum sadece esit degilde hukumette hangi parti varsa ona yuksek sonra 2. Sirada kim varsa onun bir dusugu vs vs diye biliyorum
asrinhatasi Cisemcagan17 müziğin sesini açıp mahallede drift atanları şikayet edebiliyorduk gene bunları edemiyoruz da izinleri varmış 😵💫
Alpbaby Allah kahretsin onları son ses şimdi geçti tam bebeğim uykuya dalmıştı uyanıp ağlamaya başladı tekrar uyut uyutabilirsen şimdi gerizekalılar