sareveannesi_ Kızlar merhaba Bebeklerde doldurduğumuz ayı mı sayıyoruz? Yani mesela persentil tablosunda 3 ay yazan kışıma baktığımızda doldurduğu ay mı olmalı. Kızım 2 ay 8 günlük şuan 2 ay oluyor yani değil mi
linosko1 sareveannesi_ 2 bucuk aylik diyebilirz 3 ayini doldurunca dolu dolu 3 aylik diyebilirsiniz😂 benim bebis de 3 ay 27 günlük 4.ayini dolduruyor 5.aydan gün alacak ama dolu dolu 4 aylik diyecegz iste:) anlatabildim mi bilemedim🙈
sareveannesi_ Mlkmstf ama mesela 2 ay aşımızı yarın olacağız sağlık ocağı öyle çağırdı o zaman bir yanlışlık olmuyor mu
153s34 sareveannesi_ 2 aylik diceksiniz düzleme yaparak ama mesela 2 ay 17gunlukken artik 2,5 aylik diyeblirsiniz 🤣🤣
Mlkmstf sareveannesi_ yok aşılar 2.ay bitimi aşıları yani 2.ay sonu 4. Ay sonu öyle 2.aynsonu aşısıdır o
sareveannesi_ linosko1 anladım teşekkür ederim 😇 bu persentl tablolarında doğum ve sonra 3 ay yazıyor ona bakmak istiyorum o zaman 3 ayı doldurduğumuzda o tabloda 3 aya bakmamız gerekir değil mi 😂
linosko1 4.ayi dolduruyoruz bizde 4.ay aşılarini olacagiz yani ayi doldurmadan o aya girilmiyor yaş gibi düşünün