Sindirellaaaa Sağ göğsüm ile sol göğsüm arasında dağlar kadar fark var, biri fazlaca büyük öteki fazlaca küçük, düzelir mi, bu durumu yaşayan var mı?
Matmazell_ Sindirellaaaa 😂 ahh kader arkadaşım benimde öyle sol kocaman sağ küçücük 🤷🏻♀️ Ve düzelmiyo maleseff
Sehers Sindirellaaaa Duzelmiyor bacım benim de sol büyük sağ küçücük malesef 😏🙄 Seda sayan gibi yusyuvarlak meme isteyen silikon taktirsin 😄😆 ne kdr yapay duruyor kadının gogusleri ya
Sindirellaaaa Cemile0704 çok belli ediyor bide, bol giyinmeye çalışıyorum ama ne fayda bi bakıyorum büyük olan çamaşırımdan dışarı çıkmış 😂
Matmazell_ Sindirellaaaa yaniii 5 aylık olucaz malesef düzelmedi düzelseydi düzelirdi bundan snra da düzelmez artk zaten 🤷🏻♀️ 😪 küçülünce de öyle kalıyomuş bende post açmıştım bunla ilgili çoğu anne öyle dedi düzelmiyomuş malesef canım 😅 istemeye istemeye kabullendim bende yapcak bişi yok çünkü😂
Aybuke Sindirellaaaa benim de kendimi bildim bileli öyle doğumla veya emzirmekle alakali değil bayağı belli bir asimetri var zaten küçük olan göğsümde hiç sütüm bile olmadı benimki cerrahi operasyon olmadan düzelmez sizinki sonradan mı oldu
Sehers Sin21 öyle de az önce fragmanda gördüm alıp yapıştırmışlar gibi duruyor memeler 🤣🤣 Direk gözüme o çarptı hiç hoş değil