tursihan Merhaba 1 aylık bebeğim. Sanırım süt az olduğundan saat başı beni emdiği için süt kslmıyo göğüste ve sanırım süt az olduğu için doymuyo mecbur sık sık mama veriyorum. Bu durum beni rahatsız ediyor ne yapabilirim
Eslemveasya tursihan Ben de aynı durumdayım 26 günlük geceleri sütüm iyi de gündüz sık sık emiyor bu yüzden sütüm kalmıyor dinlenemiyorum. Sanırım bu gidişle ben de mamaya başlıcam.
Elistos1 tursihan keçi sedefi tohumu alın günde bir çay kaşığı bir bardağa demleyin için kuru dutu kaynatın için bunlar bana iyi geliyo ve bebeğiniz çok küçük olduğundan gün içinde sizde uyumaya çalışın
tursihan Eslemveasya insan tabiki çocuğuna sadece anne sütü vermek istiyo ama mevcbur kalınca yapacak bişey olmuyo. Çok üzülüyorum bu duruma ne yapcam bilmiyorum
Elfmom1234 Eslemveasya gece sütünüz fazla oldugu zaman sağım yapıp dolaba koyun sabah onu ılıtıp verin
Eslemveasya Elfmom1234 Hiç sağım yapmadım sağım poşetim yok ama biberona koyup dolaba koysam sabah versem olur herhalde. Biberon da hiç kullanmadı alır mı oda meçhul
Elfmom1234 Eslemveasya bir şey olmaz dolapta hava almadan 3 gün kalabilir, biberonu tutmazsa cay kaşığıyla verin öyle de beslenebilir, bende elle sağım yapıyorum youtu.be den videolara bakıp dogru sagım yapabilirsiniz