gulyabani Kızlar diş fırçasının arasına giren macunlar yıkayınca çıkmıyor nasıl temizleniyosunuz? 😀İnternetten video baktım yok😀
Nikita gulyabani benimkiler çıkıyor ama internette corega diş protez temizleyici tablet kullanan birini görmüştüm. Kağıt bardağa tableti açıp diş fırçasını koyuyordu
Hamburgerr gulyabani bence en saçma soru geçen birisi bana market alışverişi listesi yapın demişti sizinki o kadar da saçma değil 😂 cevap çöpe atıyorum bu arada
gulyabani helinali ama napıyım yeni alıyorum habire anında beyaz kalıntı kalıyor devir ekonomi devri 😀😀
gulyabani Jument ya bende sürekli yenileniyorum ama yeni paket açıyorum kullanıyorum anında kalıyo kalıntı
Aybirkorunbe Demin bir kadin ramazan da hangi saatler de ilişkiye girmeliyim diye soru sormuş bence en saçma soru o 😂😂😂
Dondurmalikahve gulyabani Beyaz sabunlu su ve içine lavanta yağı ekleyip iyice ovaliyorum fırçayı ohh gitsin kirler foşur foşur. Elim değmişkende banyoyu temizliyorum çıkan kirleri görünce ben rahat ediyorum mis gibi oldu.
limonkolonyasi Dondurmalikahve okurken aklıma instadaki temizlik yapan kel adamın gelmesi ay adına da unuttum lavanta yaği ve foşur foşur yıkadım olmazsa olmazı 🤣😅
Buseniz_02 limonkolonyasi şöyle bir güzel lavanta yağınımıda döktüm foşur ohh mis gibi oldu , 😄 ama benim favori kadir ezildi canım benim ❣️