busra2332 Kızlar hahahah az önce hamile olduğumu öğrendim ve ben şooookk. 2 yaşında oğlum var bunu beklemiyoduk çok değişik duygular içerisindeydim ve buraya yazıp sizle paylaşmak istedim 😂🥹🥹
busra2332 busra2332 ne hissettiğimi bende bilmiyorum hem mutluyum hem şoktayım hem gerçek değil gibi 🥹
busra2332 ballilokum3 teşekkür ediyorum 🙏🏼 evet geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk nasıl oldu inanamıyoruz o yüzden zaten 😂
EliS_ busra2332 Kank yeterince geri çekilememiş enişte sanki🤔😄 Saka bi yana bizde o yöntemleyiz. Biraz tırsmadım değil😒🫠
ballilokum3 busra2332 geri çekilme zaten bir korunma yöntemi değil ki ☺️ adetiniz mi gecikti nasıl farkettiniz
agzimizintadikacmasin busra2332 geri çekilme korunma yöntemi değil ablası yıl 2024 ne olur bunu anlayın artık 😌bebek hayırlı olsun zaten olası durummuş
busra2332 EliS_ bu zevk suyu dedikleri o bi iki damla varya onla oldu sanırım 🤭 ilk bebeğimizi 8 ay denedik anca oldu bunda hayretlerdeyiz sjsjsjsj
busra2332 ballilokum3 adetim gecikti ama toz konduramadım kuzenimin gazıyla test yaptım bana kalsa hala bekleme taraftarıydım ☺️
ballilokum3 busra2332 bazen testlerde bozuk çıkabiliyor o sebepten sordum sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲
busra2332 Aptalllarsizi kız ne biliyim 2 senedir bu şekilde korunuyorduk bide ilk çocuk için 8 ay deneyim bunda bi anda öğrenince şaşırdık tabi 😅
Aptalllarsizi busra2332 walla ben zamanında 2 kez geri çekilmeyle hamile kalmıştım daha da tövbe ettim