1ali 2,5 aylık bebeğim uykusu olduğu halde yatınca canı yanıyor gibi ağlıyor bir türlü uykuya dalamıyor neden sizce 🥺 ya da uyuyabilmesi için ne yapabilirim 🥺 uyuyunca da yarım saat sonra uyanıyor kesintisiz uyuyamıyor 🥺
Elmsnghn 1ali gazi olabilir. Benim oglumun da idrar yolu enfeksiyonu vardi ondan uyumuyodu 27 günlükken. Gazi yok diyosaniz bir doktora götürün
ozlem2023 @1ali gaz damlası kullanıp gözlemleyebilirsiniz gazdansa zaten rahatlatacaktır ama hala aynıysa doymamış olabilir
Deryaumay Henuz 2.5 aylik kesintisiz uyku %70 i ypmaz ki bebeklerin zaten bu beklenti de olma bence hele emen bebek ise. Kizim 1 yasinda saat basi kalkiyor dogdu dogali.
[silindi] 1ali araliksiz 2 3 saat uyuyan bebek varsa benim kizim bebek degil🤦🏻♀️10 aylik insan gibi uyumaz hala
Eslemfeyza 1ali yok canım daha neler benim bebeğim 3 aylık olacak 2 gün sonra şurda daha 1 haftadır gündüzleri 1 saat kesintisiz yatıyor o da ben yanına yatarsam 😃
cagla_2112 1ali benimki de 2 buçuk aylık. Kesintisiz maksimum 5 saat uyumuşluğu var. Genel olarak 3 buçuk 4 saat ilk uykuda uyuyor, sonra emmeye uyanıyor sonra 2 - 3 saat de öyle uyuyor.